Het PuurGezond 8 Stappen plan

puurgezond-slank-in-8-stappenTijdens het PuurGezond Slank in 8 Stappen plan leer je in 8 weken tijd alles wat je nodig hebt om je leefstijl te verbeteren zodat je nooit meer op je gewicht hoeft te letten.
Het Stappen plan is gebaseerd op het gelijknamige PuurGezond boek, maar ik heb er heel veel informatie aan toegevoegd zodat je nog meer leert en het nog makkelijker is om erna op gewicht te blijven.
Je krijgt iedere week/keer een handige kaart mee met een samenvatting van het PuurGezond doel van die week en de extra informatie. Deze extra informatie kun je ook volledig digitaal krijgen. In week/stap 8 krijg je ook het boek Eet meer! mee.

Tijdens de afspraken is er altijd tijd om specifieke onderwerpen te bespreken en om je even te wegen als je dit graag wilt. Dit hoeft echter niet. Bij het 8 Stappen plan is het vooral belangrijk dat je een gezonde leefstijl opbouwt. Je gewicht komt vanzelf wel goed als je dit blijft volgen.

Als het wat betreft tijd niet uitkomt kan je ervoor kiezen om 2 keer per maand een afspraak te maken of zelfs 1 keer in de 2 maanden.
Het is het effectiefste om wekelijks langs te komen, maar het gaat natuurlijk om de stappen zelf.
De eerste afspraak is een 1 uur durend Intakegesprek en de 2de tot de 8ste afspraak zijn ~30 minuten durende vervolgafspraken. Afhankelijk van je hulpvraag kunnen deze afspraken langer duren. Ik vind het namelijk belangrijker om jou te helpen dan om op de klok te kijken.
Het 8 Stappen plan is inclusief 1 gratis Controle afspraak van ~15 minuten 1-2 maand(en) na de laatste afspraak.
Het Stappen plan kan ook volledig via de telefoon of bijvoorbeeld Skype via Afstandsbegeleiding. Hierbij krijg je het boek en de kaarten bij stap 8 thuisgestuurd.

Ben je een emotie-eter? Dit combineer ik altijd met het 8 Stappen plan.
Ook de Valorieën methode combineer ik altijd met het 8 Stappen plan of met het Korte pakket.

Je kunt Het PuurGezond Slank in 8 Stappen plan ook volledig via het Digitale Maandpakket als digitale 8 weekse cursus volgen. Je krijgt wekelijks toegang tot nieuwe informatie en je kan me via WhatsApp, Signal, Telegram, Facebook, SMS of email je vragen stellen.
De digitale versie is exclusief kaarten en boek, maar je kan ze er voor €30*,- extra bij kopen en deze stuur ik in week 8 dan naar je op.

*Woon je in het buitenland? Dan komen er extra verzendkosten bij.

Print Friendly, PDF & Email