Om mijn 10 jarige bestaan te vieren krijg je heel 2022 10% korting op alle pakketten!

Een mondkapje is optioneel als je dat liever hebt.
E-coaching blijft altijd mogelijk.

Afstandsbegeleiding (e-coaching)

ecoachingWebcam en Telefoon

Als je te ver weg woont of niet langs kunt komen, dan kan je ook gebruik maken van de webcam, chat en/of telefonische begeleiding.
Ik gebruik zowel Skype als Google Meet. Dit zijn beide gratis programma’s.
Voor de telefonische begeleiding bel ik jou op de afgesproken tijd.

De afspraken (inclusief pakketten) gaan hetzelfde als in mijn thuiskantoor, maar we bespreken nu alles via de webcam, chat en/of telefoon. Ik kan je uiteraard niet wegen en meten, maar je mag tijdens deze begeleiding wel 1x keer per maand langskomen om je gratis te wegen.

Digitaal maandpakket

Mocht je het niet prettig of handig vinden om op gezette tijden afspraken te maken of als je volledig anoniem wilt blijven, dan kan je ook voor een Digitaal maandpakket kiezen.
Als je je voor dit maandpakket aanmeldt krijg je een vragenlijst toegestuurd met o.a. vragen over je huidige situatie en leefomstandigheden. Ook houdt je bij voorkeur een week lang een Eetdagboek bij en krijg je aan de hand hiervan een persoonlijk dagmenu met variatielijst. Dit hoeft niet, maar dit maakt het voor mij wel gemakkelijker om je goed te begeleiden.

Je kan hiermee, voor een vast bedrag per maand, een onbeperkt aantal vragen stellen die ik binnen 24 uur zal proberen te beantwoorden.
We houden in ieder geval wekelijks contact over hoe het gaat en je krijgt persoonlijke adviezen en tips over eventuele valkuilen.
Naast Email, kan je me ook bereiken via SMS, Facebook, WhatsApp en Telegram als je steun nodig hebt of ergens over wilt praten. Relevante informatie wordt via de Email toegestuurd.
Je mag tijdens deze begeleiding 1 keer per maand langskomen om je gratis te wegen.

Je kunt Het PuurGezond Slank in 8 Stappen plan ook volledig via het Digitale Maandpakket volgen.

Eenmalige Email Voedingsconsult

Wil je geen begeleiding, kan je niet langskomen, maar wil je wel graag weten hoe je huidige leefstijl is? Dan is de eenmalige Email Voedingsconsult ideaal.
Zodra je je hiervoor aanmeld, krijg je een vragenlijst en Eetdagboek toe gemaild. Het Eetdagboek houdt je een week bij en aan de hand hiervan krijg je persoonlijke tips en informatie over hoe je je leefstijl kan verbeteren en een analyse over wat je allemaal hebt gegeten en gedaan.

 

Print Friendly, PDF & Email