Afstandsbegeleiding (e-coaching)

ecoachingWebcam, chat en/of telefonisch

Als je te ver weg woont of niet langs kunt komen, dan kan je ook gebruik maken van de webcam, chat en/of telefonische begeleiding.
Ik gebruik bij voorkeur Google Meet, Skype en WhatsApp, maar MS Teams en Zoom zijn ook mogelijk.

De afspraken (inclusief pakketten) gaan hetzelfde als in mijn thuiskantoor, maar we bespreken nu alles via de webcam, chat en/of telefoon. Ik kan je uiteraard niet wegen en meten, maar je mag tijdens deze begeleiding wel 1x keer per maand langskomen om je gratis te wegen.

Digitaal maandpakket

Mocht je het niet prettig of handig vinden om op gezette tijden afspraken te maken dan kan je ook voor een Digitaal maandpakket kiezen.
Als je je voor dit maandpakket aanmeldt krijg je een vragenlijst toegestuurd met o.a. vragen over je huidige situatie, leefomstandigheden en eetpatroon.

Je kan hiermee, voor een vast bedrag per maand, een onbeperkt aantal vragen stellen die ik binnen 24 uur zal proberen te beantwoorden.
We houden in ieder geval wekelijks contact over hoe het gaat en je krijgt persoonlijke adviezen en tips over eventuele valkuilen.
Naast Email, kan je me ook bereiken via SMS, Facebook, WhatsApp, Signal en Telegram als je steun nodig hebt of ergens over wilt praten.
Relevante informatie wordt via de Email toegestuurd.
Je mag tijdens deze begeleiding 1 keer per maand langskomen om je gratis te wegen.

Je kunt 10 Stappenplan ook volledig via het Digitale Maandpakket volgen.