Werkwijze

weegschaalDiëten werken niet op lange termijn, een gezonde leefstijl wel. Tijdens de begeleiding ligt de focus dan ook op gezond(er) eten zodat je gemakkelijk op jouw gezonde gewicht zult komen en blijven.

Tijdens iedere afspraak wordt je gewogen en gemeten (tenzij je dit natuurlijk niet wilt) en is er tijd om diverse onderwerpen en problemen te bespreken.
We bespreken onder andere de volgende onderwerpen: slim eten, lekker en gezond koken, feestjes en vakanties,  beweging en ontspanning, omgaan met stress en ingrediëntenlijsten lezen.
Ik vind het belangrijk om iedereen rustig te tijd te geven en ik plan consulten altijd heel erg ruim in. Ook na je consult kan je altijd contact met me opnemen. Ik ben dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 20:00.

Ik adviseer vanuit de Richtlijnen Goede Voeding en ik gebruik hierbij voornamelijk de PuurGezond Piramide als hulpmiddel. Hiernaast blijf ik actief op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten en gebruik ik deze informatie tijdens de begeleiding. Op mijn Facebook pagina kun je dagelijks het laatste gezondheidsnieuws volgen.

Ik begeleid ook kinderen en hierbij zijn de ouders natuurlijk van harte welkom voor het standaard tarief. Als jullie echter gezamenlijk jullie leefstijl willen verbeteren dan wordt dit als een duo-consult berekend.

Kan je niet langskomen? Bekijk dan eens de e-coaching opties zoals webcam, email, telefoon en de 8 weken durende digitale PuurGezond cursus.

Ben je klaar met de begeleiding, maar wil je toch een “stok achter de deur” houden? Maak dan af een toe een korte Controle afspraak. Veel cliënten vinden het fijn om nog een paar keer per jaar langs te komen.

Print Friendly, PDF & Email